550x375

Silent Disco

Voor alle silent disco fans in Hoogezand en omstreken! Het is super gemakkelijk en het feest kan beginnen binnen een paar minuten. Met 1 klik op de knop wissel je van kanaal en heb jij de leukste muziek op jouw feestje! De koptelefoons zijn hiernaast ook super comfortabel en geven een zuiver geluid.

Kwaliteit en ondersteuning:De koptelefoons en zenders zijn van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt er voor dat u en uw gasten een volwaardig feestje krijgen. Indien u moeite heeft met het aansluiten kunt u altijd aan de bezorger vragen om u hierbij de ondersteunen.

Het systeem werkt plug-and-play;Sluit de zender aan op een smartphone, tablet, laptop, geluidsmixer of op DJ-apparatuur. Speel geluid af, zet de koptelefoons aan en voilá, je hebt je eigen Silent Disco.

Het systeem is compatibel met alle Silent Disco koptelefoons type en Silent Disco zenders type. Mocht je in de toekomst extra koptelefoons en zenders willen gebruiken bestel dan altijd van dit type!

koptelefoon:

Deze koptelefoon biedt een mooi hard geluid, heeft heldere LED-lampjes die knipperen op het ritme van de muziek en een comfortabele verstelbare hoofdband; de redenen waarom dit de best verkochte Silent Disco hoofdtelefoon ter wereld is.

feature-2-2

Pulserende LED-lampjes:

Overgiet jouw Silent Disco publiek in een zee van kleuren met pulserende lichten die flitsen op het ritme van de muziek. Een extra LED-lampje geeft aan op welk kanaal de koptelefoon staat. De LED lampjes kunnen ook uitgeschakeld worden.

Sonore geluidskwaliteit:

De geavanceerde 40 mm-luidsprekers bieden een goed gebalanceerd high-definition geluid, daarom wordt deze koptelefoon gebruikt op de grootste Silent Disco's ter wereld zoals Lowlands en Glastonbury.

Neem dan gerust contact met ons op:
Telefonisch of Whatsapp via 0598-232039 
 of per e-mail via info@dbsoundsystems.nl!

Previous Post
9 / 12
volgende

DBSoundsystems Showproducties

Volg/Deel/Like: