celebrate-togetherjpg-1

Snappshot

Met Snappshot is iedereen fotograaf en worden ieders individuele belevingen gebundeld tot een fraaie visuele presentatie. Dit is de meest persoonlijke fotocollage die je ooit hebt gezien. Prachtig voor nu, onvergetelijk voor later!

boek-nu-snappshow

Hou jij van leuke feesten en mooie foto’s?
Wij ook! Aangenaam, wij zijn Snappshot en wij brengen jouw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of feest naar the next level. Waarom? Omdat we dat supergaaf vinden! Hoe we dat doen? Breng elk event in extase met onze interactieve foto-app. Foto’s zijn geweldig en een prachtige herinnering aan een fijne tijd samen. Gun deze geluksmomentjes het allerbeste met onze slimme app en laat iedereen meegenieten. Jouw selfies en partypics zijn niet langer alleen maar zichtbaar op jezelf maar worden gedeeld met iedereen, op een groot scherm! Het gebruik van je smartphone op een feest is gezelliger dan ooit!

Het enige wat je nodig hebt voor de volledige Snappshot-ervaring is een scherm, een smartphone en een vleugje creativiteit. De fotofeed ververst zichzelf automatisch wanneer de gasten aan het fotograferen zijn geslagen; voeg er leuk commentaar aan toe en voila. Daar is die extase! Snappshot: de wegwerpcamera van de 21ste eeuw.

Neem dan gerust contact met ons op:
Telefonisch of Whatsapp via 0598-232039   of per e-mail via info@dbsoundsystems.nl!

Previous Post
7 / 12
volgende

DBSoundsystems Showproducties

Volg/Deel/Like: