36901604_1750294538341675_8622129031195656192_o

Special Effects

DBSoundsystems Showproducties verzorgt de meest uiteenlopende effecten waarmee u bij uw evenement of show een wow-effect creëert. Zowel voor indoor als outdoor evenementen hebben wij een uitgebreid assortiment met een scala aan mogelijkheden. Natuurlijk kunt u de losse effecten huren via ons! maar ook denken we graag mee voor de complete FX ervaring. We maken FX shows op maat afhankelijk van uw persoonlijk wensen.

Naast losse effecten en complete shows kunt u bij ons terecht voor de losse verkoop van verbruiksartikelen als confetti, CO2 en vloeistoffen. Er is geen dance event meer te bedenken zonder special effects. Géén opening zonder confetti of vuurwerkeffect en geen bruiloft zonder droogijs. De meerwaarde van special effects op evenementen is groot. Al jaren worden evenementen zo op hoger niveau getild en onvergetelijk voor de bezoekers.

Special effect huren voor uw feest, evenement, product lancering, presentatie, modeshow, beurs of opening? Bekijk hieronder ons aanbod van special effects. Voor het ultieme knalmoment op elk evenement hebben wij een ruim aanbod van special effects zoals:

- Confetti

- CO2

- Vlammen

- Sparkular

- Rook

- Sneeuw

- Schuimmachine

Professioneel en verantwoordelijk geleverd incl. eigen mensen.

Neem dan gerust contact met ons op:
Telefonisch of Whatsapp via 0598-232039   of per e-mail via info@dbsoundsystems.nl!

Previous Post
11 / 12
volgende

DBSoundsystems Showproducties

Volg/Deel/Like: